top of page
SirkTRE partnersamling Norefjell
SirkTRE partnersamling Norefjell

SirkTRE partnersamling Norefjell

SirkTRE i det store bildet - hvordan sikre effekt av resultater. Bli med til vakre Norefjell hvor vi skal ha fokus på kompetansedeling i prosjektet. Dag to avsluttes med lunsj kl. 12:00-13:00, og mulighet til å sette ski på bena for de som ønsker før hjemreise.

Time & Location

Mar 07, 2023, 12:00 PM – Mar 08, 2023, 4:00 PM

Noresund, Bøseter, 3543 Norefjell, Norge

About the event

SirkTRE i det store bildet - hvordan sikre effekt av våre resultater? 

Til neste samling har prosjektlederene utfordret seg selv til å sette SirkTRE i det store bildet.  Vi vil høre fra Tom Erik Thorkildsen og Shumaila Khatri, to av våre Ph.D. stipendiater. De ser på samfunnsøkonomiske effekter av økt gjenbruk av trevirke og hvordan politikk, forbrukerholdninger og kapitalisme former aksepten for siruklært trevirke i bygg- og anleggsbransjen. Magnus Hakvåg gir oss innsikt i oppfølgningen av arbeidet som ble gjort på sist samling. Vi legger opp til presentasjon om sirkularitet på globalt nivå, med standardisering, sirkulærindikatorer og EPD. Foredragsholdere annonseres løpende. 

Arbeidspakkene presenterer status og fremdrift i en poster sesjon tirsdag ettermiddag. Temadiskusjoner onsdag formiddag gir muligheter for kunnskapsutveksling og bekjentskapsutvikling. 

Denne samlingen blir det også mulig å nyte den gode norske vinteren. Programmet avsluttes med lunsj på onsdag og gir de som ønsker mulight til å sette skiene på bena før hjemreise. Heiskort koster 299,- ved forhondsbestilling og som en ekstra bonus har de kveldsåpent i bakkene på onsdager. 

NB: meld deg på i dag av hensyn til booking på Norefjell. Det er høysesong med fantastiske forhold.

Pris konferansepakke på hotell per deltager 3505,- faktureres i etterkant av arrangementet.

Schedule


 • 1 hour

  Lunsj

  Restautant

 • 2 hours 30 minutes

  Presentasjoner

  Norefjellsalen 3
11 more items available

Tickets

 • Partnersamling Norefjell

  NOK 0.00
  Sale ended

Total

NOK 0.00

Share this event

bottom of page